ГОСТОВАЊЕ ПРЕДСТАВНИКА СИНДИКАТА НА СИНДИКАЛНИМ ИГРАМА МАКЕДОНСКОГ ПОЛИЦИЈСКОГ СИНДИКАТА

You are currently viewing ГОСТОВАЊЕ ПРЕДСТАВНИКА СИНДИКАТА НА СИНДИКАЛНИМ ИГРАМА МАКЕДОНСКОГ ПОЛИЦИЈСКОГ СИНДИКАТА

Током викенда су на Охриду спроведене 21.синдикалне игре Македонског Полицијског Синдиката. Део нашег руководства је био у гостима. Поред нас, у гостима је било представника из још двадесетак европских земаља.

Наша делегација на челу са председником синдиката је искористила прилику и разменила искуства са многим делегацијама из Европе. У свакој од тих земаља су различити услови рада у војсци и полицији. Наши представници се труде да из свега извуку оно што је примењиво код нас и да убудуће затраже сличне услове од послодавца и за наше запослене.

Током свечаног пријема председник нашег синдиката је имао прилику да се обрати присутнима и одржи један говор у коме је захвалио на гостопримству и похвалио Македонски полицијски синдикат и Министра унутрашњих послова Македоније који су за пример свима у региону, како добра и отворена комуникација синдиката и послодаваца доноси резултате на обе стране. Након тога је председник синдиката присуствовао свечаном ручку са Министром унутрашњих послова Македоније где је сазнао да су у Македонији изједначени Закони о војсци и полицији и да имају исте услове рада и пензионисања.

Међународна синдикална сарадња је од великог значаја за наш млад синдикат, који из свега граби само корисно за запослене у МО и ВС и зато све брже напредује у сваком смислу.

Током овог гостовања наши представници су искористили време и направили сарадничке уговоре за своје чланове, који ће моћи убудуће да уживају у лепотама Охридског језера под најповољнијим условима.

Ваш, војни синдикат Гвоздени пук

КО – СМЕ – ТАЈ – МОЖЕ