You are currently viewing ФОРМИРАНЕ СУ ЈОШ ДВЕ СИНДИКАЛНЕ ГРУПЕ ВОЈНОГ СИНДИКАТА ГВОЗДЕНИ ПУК, СГ ВМА И СГ ПАНЧЕВО

Формиране су још две синдикалне групе војног синдиката Гвоздени пук, СГ ВМА и СГ Панчево. У току је формирање још неколико група. У овом тренутку их имамо двадесетак.
Запослени у МО и ВС све више препознају праве вредности и у све већем броју пружају подршку нашем синдикату. Од формирања до данас нисмо одступили од почетних начела и обећања. Једини задатак нам је побољшање животног, радног и материјалног положаја запослених у МО и ВС. Борба за права запослених у једном систему као што је војска је спора и мукотрпна али смо показали да смо истрајни, да смемо и умемо на прави начин да се боримо за права запослених.
За нама су више од три године синдикалног рада и деловања, показали смо ко смо и за шта се залажемо, довољно је да пропратите наш досадашњи рад и да се информишете код досадашњих чланова, којих је сада већ близу две хиљаде и биће вам јасно да је ово прави синдикат за вас.
Синдикат је једина могућност да се ваши проблеми изнесу на правим местима. Чланство у синдикату би требало да доживљавате као свој допринос борби за правду, за поштовање права запослених, за поштовање Закона и правилника, као свој допринос бољој будућности за своје породице, за своју децу и наравно за себе. Не би требало да посматрате тих пар стотина динара чланарине као неки губитак јер вам синдикат то свакако врати вишеструко на многе начине, кроз колективно осигурање, солидарну помоћ, новогодишње и осмомартовске поклоне, новчане честитке, правну помоћ, поклоне за одлазак у пензију, попусте приликом куповине у многим радњама, разне организације и друго… Један део ваше чланарине овај синдикат враћа и у вашу радну средину, опремањем радног простора, куповином телевизора, клима уређаја, штампача, рачунара, веш машина, спортске опреме и реквизита као и кроз хуманитарну помоћ како колегама тако и грађанима ван војске.
Имате много разлога да будете члан војног синдиката Гвоздени пук, а ниједан да не будете. Учланите се код нас, формирајте са колегама синдикалну групу ако је нема код вас. Немојте се бојати, џаба вам сјајна каријера ако целог радног века идете погнуте главе и једва крпите крај с крајем. Ово је синдикат чијим чланством ћете бити поносни, ићи ћете подигнуте главе, како и доликује војнику.
Парола ” КО СМЕ – ТАЈ МОЖЕ” је управо из тог разлога и преузета, да покажемо храброст пре свега, понос и достојанство које једнако чувамо као и нашу Републику Србију. Назив “Гвоздени пук” нам даје још већу обавезу да целу ову причу сачувамо часном као и до сада.

ОЧЕКУЈЕМО ВАС ЈЕР ОВО ЈЕ СИНДИКАТ СВОЈИХ ЧЛАНОВА

Контакт: 066/330-851