СИНДИКАТ ПРУЖИО ПОДРШКУ КОЛЕГАМА У СПОРТУ

You are currently viewing СИНДИКАТ ПРУЖИО ПОДРШКУ КОЛЕГАМА У СПОРТУ

И у овим тешким тренуцима пандемије живот се мора наставити па тако и спортске активности. Колеге из војске су оформили кошаркашки тим “ПИО” са којим активно учествују на такмичењима у “Аматерској Кошаркашкој Лиги”. Обратили су се нашем синдикату око помоћи у опремању. Наш синдикат је отворен за сваку врсту помоћи колегама, како у опремању и уређењу радног простора, тако и у организовању спортских и других активности у којима учествују припадници војске. Помогли смо “ПИО” у опремању а они су за узврат поставили наш лого на својим дресовима. Синдикат је организација која се бори за бољи животни, радни и материјални статус запослених али то није једина намена нашег синдиката. Ми се трудимо да део чланарине, који није утрошен на статутарне ствари, усмеримо на помоћ тешко болесним колегама, на опремање просторија и уређење простора у војним објектима, на повезивање људи, јачање колектива кроз дружење на синдикалним и радним играма али и на спортске активности попут ове. Најзад имате синдикат о каквом сте раније само слушали приче и маштали. Придружите нам се, ми смо ту због вас. И убудуће ћемо подржавати колеге који су у тиму “ПИО” и желимо им пуно успеха у даљем току такмичења. Ваш, војни СИНДИКАТ ГВОЗДЕНИ ПУККО – СМЕ – ТАЈ – МОЖЕ