РУКОВОДСТВО СИНДИКАТА БИЛО ДАНАС У КРУШЕВЦУ И ОДРЖАЛО САСТАНАК НА РАВЊАКУ

You are currently viewing РУКОВОДСТВО СИНДИКАТА БИЛО ДАНАС У КРУШЕВЦУ И ОДРЖАЛО САСТАНАК НА РАВЊАКУ
Данас је председник синдиката са делом Управног одбора обишао синдикалне групе у Крушевцу.
Одржан је састанак са чланством и руководством синдикалне групе Равњак. Чланови су председника синдиката упознали са животом и радом у том војном објекту и изнели проблеме са којима се сусрећу током рада.
Ова синдикална група је формирана пре пар дана. Око тридесет запослених је решило у пар дана да напусти друге синдикате и формира групу нашег синдиката. Запослени својом вољом приступају синдикату ком желе, исто тако га могу и напустити и нико не сме због тога на њих да врши притисак било које врсте.
Наши синдикални представници су обишли и групу у касарни “Цар Лазар” и одржали кратак састанак са командантом једне од јединица у тој касарни.
Председник синдиката, члан управног одбора и председник синдикалне групе Крушевац су данас обишли и чланицу нашег синдиката Драгицу Матић, која болује од карцинома и том приликом јој уручили помоћ синдиката и пожелели брз опоравак.
Ово је једини војни синдикат, који је независтан од других синдиката и политичких партија у земљи. Синдикат формиран у војном колективу који се бави једино проблемима својих чланова. Пре годину дана смо потписали и технички споразум са послодавцем и тиме обезбедили учешће у свим израдама закона и правилника у војсци као и многе друге услове битне за функционисање синдиката.
Ово није само синдикат, ово је породица у којој чувамо једни друге, бринемо једнако о сваком члану и његовом стандарду. Постаните и ви део те породице.
Синдикат својих чланова, војни СИНДИКАТ ГВОЗДЕНИ ПУК.
КО – СМЕ – ТАЈ – МОЖЕ