ДРАГОЦЕНО ИСКУСТВО ЗА НАШЕ СИНДИКАЛНЕ ПРЕДСТАВНИКЕ ОД СТРАНЕ НАЈВЕЋЕГ СИНДИКАТА СНАГА БЕЗБЕДНОСТИ У ЗЕМЉИ

You are currently viewing ДРАГОЦЕНО ИСКУСТВО ЗА НАШЕ СИНДИКАЛНЕ ПРЕДСТАВНИКЕ ОД СТРАНЕ НАЈВЕЋЕГ СИНДИКАТА СНАГА БЕЗБЕДНОСТИ У ЗЕМЉИ
Протеклог викенда су у Врњачкој Бањи одржане 9.синдикалне игре Независног Синдиката Полиције, са којим имамо потписану повељу о сарадњи.
Наши синдикални представници су били почасни гости на овој манифестацији. Председник нашег синдиката се на отварању игара обратио присутнима и изразио захвалност на пруженој шанси да од овако великог синдиката, који постоји 29 година, стичемо драгоцено искуство и жељу да се припадници Војске Србије и припадници Полиције што више зближе и продубе пријатељске и колегијалне односе. И једни и други смо део снага безбедности наше Србије и у најтежим ситуацијама смо увек заједно, зашто да не будемо и у миру.
Искуство које су наши синдикални представници овде стекли је драгоцено као и контакти са представницима најзначајнијих институција у земљи, банака, новинских агенција, из области туризма и другима.
Од следеће године ћемо, по угледу на наше пријатеље из НСП, и ми организовати синдикалне игре за своје чланове. Потрудићемо се да то буде јединствено и незаборавно искуство које ће допринети побољшању међуљудских односа припадника војске а самим тим и здравијој атмосфери у колективима.
Техничким споразумом са Министарством одбране сваки наш члан, ког поведемо на синдикалне игре, има право на плаћено одсуство до 5 радних дана, мимо одсуства за приватне послове. То решава синдикат са претпостављенима, тако да нико не мора бринути за слободно време.
У претходном периоду смо показали да смо водећи синдикат у МО и ВС у борби за бољи животни, материјални и радни статус запослених. Показатељ вам је и то што много старији синдикати уче од нас и копирају нас, почевши од техничког споразума, преко уговора са мобилним оператерима и друго. Када неког константно копирате, увек сте иза њега, зато наши чланови знају да су у правом синдикату у коме увек први добију најбољи уговор, праву информацију и најбољу заштиту права на свом радном месту.
Учланите се, формирајте синдиклну групу, будите део једне здраве приче, ван политике у синдикату који промовише здраве вредности у друштву, Војску Србије и нашу земљу Србију.
Једини прави, синдикат својих чланова, војни СИНДИКАТ ГВОЗДЕНИ ПУК
КО – СМЕ – ТАЈ – МОЖЕ