ДРУГА ПО РЕДУ ГОДИШЊА СКУПШТИНА СИНДИКАТА

You are currently viewing ДРУГА ПО РЕДУ ГОДИШЊА СКУПШТИНА СИНДИКАТА
Данас је одржана, друга по реду, годишња скупштина војног СИНДИКАТА ГВОЗДЕНИ ПУК.
Гости су нам, поред многих сарадника, били и пријатељи из Независног Синдиката Полиције и Свесрпског савеза ветерана “Бојево Братство”.
На скупштини је извршена анализа досадашњег рада синдиката, резултати које смо постигли као организација и проблеми са којима смо се сусретали. Синдикални представници су изнели појединости и проблеме у својим групама и проблеме са којима се тамо сусрећу запослени.
Установили смо начин решавања проблема и наставак деловања синдиката у наредном периоду.
У последњих годину дана, бројно стање синдиката се дуплирало а просторно смо покренули 3 пута више група него прошле године.
Запослени полако препознају вредност нашег синдиката и виде учинак у току ове две године. Ово је једини војни синдикат у земљи који константно, својим деловањем, побољшава животни, радни и материјални стандард запослених у МО и ВС и зближава представнике послодавца са запосленима.
До сада нисмо скренули са пута и нећемо. Иако смо млад синдикат, својим радом и здравим приступом проблемима имамо шансе да у наредном периоду дођемо до репрезентативности и изборимо се за колективни уговор за припаднике МО и ВС.
Ваш, војни СИНДИКАТ ГВОЗДЕНИ ПУК!
КО – СМЕ – ТАЈ – МОЖЕ