ПРОМОЦИЈА СИНДИКАТА У ВРАЊУ

You are currently viewing ПРОМОЦИЈА СИНДИКАТА У ВРАЊУ

Војни синдикат Гвоздени пук је данас одржао промоцију у Врању. Запослени су упознати са радом синдиката у претходном периоду, циљевима и погодностима које добијају као наши чланови и плановима за наредни период.
Наш синдикат је наишао на веома велико разумевање и подршку у овом граду. Већина присутних су приступили нашем синдикату, одабрали синдикалног представника и покренули праву синдикалну причу у својој радној средини. Очекујемо да ће у наредних десетак дана бити формирана званична синдикална група у овом граду, у складу са нашим статутом.
До сада смо у више од десетак градова покренули синдикалне групе. Многи чланови су по први пут у синдикату али има доста и оних који прелазе из осталих синдиката.
Покрените и ви у вашој радној средини праву синдикалну причу. Ми смо војници и страх међу нама не сме да постоји.

Као што каже и наш слоган – КО – СМЕ – ТАЈ – МОЖЕ

Придружите нам се, подржите борбу за бољи радни,животни и материјални статус запослених у војсци. Немојте само гледати са стране, време је да дате свој допринос за боље сутра за себе и своја поколења.

Наставићемо и у наредном периоду са промоцијом синдиката и упознавањем запослених у војсци са правом синдикалном причом, њиховом причом.

Синдикат својих чланова- Војни синдикат Гвоздени Пук!!!воздени Пук!!!