ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ

You are currently viewing ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ

Данас је наш синдикат реализовао поделу хуманитарне помоћи у оквиру акције која је покренута пре пар дана у сарадњи са синдикатом Уједињени Колектив Полиције и хуманитарним организацијaма из Ниша.
Хуманитарна помоћ је подељена деци са сметњама у развоју , основног и средњег школског образовања у школи Царице Јелене у Нишу.
Захваљујемо се свим фирмама, организацијама и појединцима који су дали свој допринос овој акцији и измамили осмехе на лица ове деце.
Нарочито похваљујемо чланове синдикалне групе Војна Болница Ниш, у оквиру нашег синдиката, који су дали највећи допринос овој акцији и показали пример хуманости.
Будите хумани, одазовите се акцијама које будемо надаље организовали, вама не значи превише али онима које помажете много значи. Од осмеха и среће коју изазовете својим делом не треба вам већа награда, нарочито ако је то дечији осмех.
Ово је један леп начин да приближимо војску и полицију народу и да својим примером подстакнемо народ на хуманост, међусобну повезаност, слогу и пријатељство који су последњих деценија у великој мери одсутни у нашем друштву..
Ваш, војни синдикат Гвоздени Пук