Састанак са командантом Треће бригаде копнене војске

You are currently viewing Састанак са командантом Треће бригаде копнене војске

Данас је одржан састанак команданта Треће бригаде копнене војске пуковника Слађана Стаменковића са представницима синдиката у Прокупљу, у касарни „Ратко Павловић Ћићко“. Том приликом се пуковник Стаменковић упознао са ситуацијом на синдикалној сцени у овом гарнизону. Изнет је став да сви синдикати, како налаже и законска регулатива, имају права на једнаке техничке услове у складу са могућностима у војним објектима у којима формирају синдикалне групе. Такође је презентовано да је ово и став команданта Копнене војске генерал-потпуковника Милосава Симовића. Усаглашени су ставови да су синдикати формирани са намером да побољшају животни и радни стандард запослених и да смо у томе на истој страни.

Синдикат Гвоздени Пук ће и надаље наставити да развија позитивну атмосферу са свим представницима послодавца у МО и ВС ради бржег и лакшег решавања евентуалних проблема својих чланова.

Једини начин за успешно решавање проблема , за побољшање животног, радног и материјалног статуса запослених у МО и ВС је здрава комуникација синдиката и представника послодавца. Једино заједничким снагама и међусобним разумевањем можемо нашу радну средину учинити бољом а запослене задовољнијим. Ово је став нашег синдиката од кога нећемо одступати.

ВАШ СИНДИКАТ ГВОЗДЕНИ ПУК

КО – СМЕ – ТАЈ – МОЖЕ