РЕКРЕАТИВНИ ОДМОР ЧЛАНОВА НАШЕГ СИНДИКАТА НА ОХРИДУ

You are currently viewing РЕКРЕАТИВНИ ОДМОР ЧЛАНОВА НАШЕГ СИНДИКАТА НА ОХРИДУ

Јуче је завршен рекреативни одмор на Охриду за чланове нашег синдиката. Утисци су феноменални. Једно незаборавно искуство и дружење. Обишли смо Стари град у Охриду, Самуилову тврђаву, радионицу аутентичног старог папира на којем се штампају слова на Гутенберговој машини, јединственој у Европи, затим Биљанине изворе младости и љубави, цркве Свете Софије и Светог Климента, праисторијско насеље подигнуто на води, тзв. Музеј костију и наравно цркву-манастир Светог Наума. Такође смо крстарили бродом по језеру, имајући прилику да видимо из друге перспективе бројне историјске и културне локалитете.

Наши чланови су у овом одмору уживали са својим синдикалним колегама, али и са својим породицама. Таква је и била атмосфера на овом путовању, породична и опуштајућа, а циљ да мало скренемо мисли са редовних војничких задатака и обавеза.

У наредном периоду оваква путовања ће постати редовна пракса, обилазићемо различите дестинације, градећи колективни синдикални дух и другарство, па вас позивамо овом приликом да се пријављујете у што већем броју, нећете се покајати.

Велику захвалност за реализацију овог путовања дугујемо власнику аутопревозничке фирме НИКОС из Пирота Саши Голубовићу, а за феноменално вођење кроз историју охридског краја нашем водичу Кирету Стенкоском. Такође захваљујемо на гостопримству и домаћинском понашању, власнику и особљу хотела МИЗО у коме смо боравили.

Ваш, војни синдикат Гвоздени Пук

КО – СМЕ – ТАЈ – МОЖЕ