ПРИЈЕМ НАШЕ ДЕЛЕГАЦИЈЕ ОД СТРАНЕ ПОЧАСНОГ КОНЗУЛА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ОХРИДУ

You are currently viewing ПРИЈЕМ НАШЕ ДЕЛЕГАЦИЈЕ ОД СТРАНЕ ПОЧАСНОГ КОНЗУЛА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ОХРИДУ

Током боравка са члановима на Охриду, нашу делегацију је уважио почасни конзул Републике Србије у Охриду, господин Михајло Филев и организовао нам пријем у Почасном конзулату Републике Србије у Охриду ( Почесен конзулат на Република Србија со седиште во Охрид ). Пријему су присуствовали наш председник Љубиша Милошевић, чланови УО Бранислав Ђокић и Бојан Динић и секретар СГ Пантелеј Стефан Милосављевић.

Најпре нам се конзул извинио што су представници његове земље, нама братске, на своју руку подржали ” резолуцију о Сребреници” без подршке народа и остатка политичке сцене у овој земљи. Михајло Филев је човек чији су корени дубоко повезани са српским народом и који гаји велику љубав и поштовање према нама.

Разговарали смо о будућој сарадњи и пројектима везаним за очување традиције и историјских и културних вредности које су везане за наш српски народ али и о свему ономе што је он урадио до сада за наш народ на Охриду.

Конзул нам је поклонио књигу са посветом “Културно-материјална добра у Охридском региону за време краљевства СХС”.

Започели смо једно лепо пријатељство, које ће развијати и гајити обострану љубав и поштовање који су годинама карактеристични за наша два народа. Наш синдикат ће се потрудити да помогне у сваком смислу све пројекте, који су везани за српски народ на Охриду.

Ваш, војни синдикат Гвоздени пук

КО – СМЕ – ТАЈ – МОЖЕ

З… – Почесен конзулат на Република Србија со седиште во Охрид | Facebook