ЈОШ ЈЕДАН ПОКУШАЈ ТАКОЗВАНОГ ВОЈНОГ СИНДИКАТА СРБИЈЕ ДА ЛАЖИМА УЗНЕМИРИ ЗАПОСЛЕНЕ У МО И ВС И УРУШИ МОРАЛ ПРИПАДНИКА

You are currently viewing ЈОШ ЈЕДАН ПОКУШАЈ ТАКОЗВАНОГ ВОЈНОГ СИНДИКАТА СРБИЈЕ ДА ЛАЖИМА УЗНЕМИРИ ЗАПОСЛЕНЕ У МО И ВС И УРУШИ МОРАЛ ПРИПАДНИКА

Још једном је такозвани војни синдикат Србије покушао да лажима обмане запослене у МО и ВС али и да скрене пажњу са малверзација и злоупотреба синдиката .

Они су појединим медијима, који не проверавајући веродостојност информација већ објављују све што им дају, изнели још једном неистине о некаквим изменама Закона о ВС, којима би се повећала граница за одлазак у пензију, смањио број отпремнина и умањила јубиларна награда запосленима. Што је најгоре, пре тих објава они су путем својих “пулена” спуштали те информације у јединице и претходних дана значајно узнемирили припаднике.

Ово вам је још један доказ да не наседате више на обмане ових људи и преусмерите се у правом смеру.

Ово није више држава којом управљају западне силе и уништавају српску војску. Ово је Србија у којој се јача војска у сваком смислу. На нашим састанцима са представницима послодавца нисмо ни једног тренутка видели планове на штету запослених. Поједине ствари се решавају мало спорије из економских и политичких разлога али све иде у позитивном смеру за запослене. Прва наредна измена Закона о ВС, коју очекујемо, требало би да измени и део у коме ће професионални војници добити стални радни однос.

Једини прави војни синдикат је Гвоздени пук са централом у Прокупљу, који се непрестано бори за вас и једино од нас можете добити поуздане информације.

Демант Министарства одбране по питању наведених неистина:

https://www.mod.gov.rs/cir/20942/saopstenje20942