МТС ПАКЕТИ ЗА ЧЛАНОВЕ НАШЕГ СИНДИКАТА ДЕТАЉНО

You are currently viewing МТС ПАКЕТИ ЗА ЧЛАНОВЕ НАШЕГ СИНДИКАТА ДЕТАЉНО

Претходних дана је МО потписало уговор са Телекомом по питању мобилних пакета за припаднике војске, као физичка лица.

Кампања и промоција тих пакета су кренули веома агресивно од цедуљица на аутомобилима, до колективних обавештења по радним срединама и појединим медијима.

Цене тих пакета нису повољније него преко синдиката и то ћемо вам објаснити у овој објави коју смо спремили за оне , који би за 50 динара продали и државу , војску, будућност својих породица па наравно и синдикат.

Претходних пет година, док нико није марио за њих, синдикат је омогућио својим члановима пакете већ по 360 динара за целе породице. Данас , кад су изашли пакети за физичка лица слични нашима, појединци доводе своје чланство у питање зарад 50 динара разлике. То је одличан филтер и показатељ , колико појединци вреде и колико су поуздани људи.

Чланство у нашем синдикату није пакет мобилне телефоније или неки попуст за куповину, то су успутне ствари у раду синдиката. Чланство у нашем синдикату представља борбу уз велика одрицања и ризике синдикалних представника за стални радни однос за професионалне војнике, за већу плату, дневницу, накнаду за превоз, реалне отежане услове, услове лечења, пензионисања , стамбеног збрињавања, лечење, боловање, бенефиција за цивилна лица у војсци и многе друге. На базама немамо ноћни, празнични, прековремени рад и још многе друге ствари. Да није свега тога, синдикат нам не би био потребан. Синдикат без чланова не може постојати. Ако хоћете да се боримо за све то, учлањујте се у синдикат, не продајте се за 50 или пар стотина динара, не кријте се у рупу гледајући док се други боре за вас. Увек ће у војсци бити много проблема а синдикат је једини, који ће те проблеме заступати у ваше име и решавати их мало, по мало. Можда неке од вас тренутно не дотиче било шта од овога али не будите себични, дотиче многе ваше колеге , ваше комшије, рођаке и пријатеље који раде у војсци. Учланите се у синдикат, развијте у себи колективну свест, нисте сами на овом свету, будите пре свега човек и мислите на људе око себе.

Предност мобилних пакета преко синдиката је пре свега у томе што не размишљате више о рачунима и прекорачењима, одбија вам се путем забране од плате пре него што вам легне на рачун. Тамо морате бринути о рачунима, роковима за плаћање а ту су и провизије банак за сваки рачун.

У нашим пакетима је балкански роминг са онолико интернета, колико имате у нашем пакету само се морате јавити пар дана пре одласка у роминг да вам одобримо. Наши пакети од 30 и 50 gb имају такође по 2 gb интернета у ромингу ван Балканског роминга. За физичка лица имају само 2,5gb за Оморику 5, за Оморику 15 имају само 3,5gb, за Оморику 30 имају 4gb и за Оморику 50 само 4,5gb у Балканском ромингу.

Мана пакета који су вам тамо понуђени је такође у додатку Нет лимит , који морате доплатити уз сваки пакет по 149 динара како не би правили прескупа прекорачења по интернету а ту су и могућности других прекорачења, којих нема у синдикату а због којих вам тамо никада неће рачун бити исти.

Наш пакет са 8gb је 660 дин са ПДВ-ОМ а у пословници је пакет са 5gb 480 дин + 149 дин НЕТ лимит укупно 629 дин…овде је у пословници јефтинији за 31 дин али наш пакет има 3gb интернета више.

Наш пакет са 15gb је 840 дин са ПДВ-ОМ а у пословници је пакет са 15gb 720 дин + 149 дин НЕТ лимит укупно 869 дин…овде је код нас јефтинији за 29 дин

Наш пакет са 30gb је 1200 дин са ПДВ-ОМ а у пословници је пакет са 30gb 840 дин + 149 дин НЕТ лимит укупно 989 дин…овде је у пословници јефтинији за 211 дин

Наш пакет са 50gb је 1680 дин са ПДВ-ОМ а у пословници је пакет са 50gb 960 дин + 149 дин НЕТ лимит укупно 1109 дин…овде је у пословници јефтинији за 571 дин.

Ето, ми смо вам објаснили а ви видите дали ваша будућност вреди пар десетина или стотина динара а ваша будућност је у вашим рукама само уколико сте члан нашег синдиката.

Поред ових, ми имамо и Yettel и A1 мобилне пакете уз које можете веома повољно куповати и телефоне.

Ваш, војни синдикат Гвоздени пук

КО – СМЕ – ТАЈ – МОЖЕ