СВОЈ ДЕЦИ СРЕЋАН ПОЛАЗАК У ШКОЛУЖЕЛИ ВАШ ВОЈНИ СИНДИКАТ ГВОЗДЕНИ ПУК

You are currently viewing СВОЈ ДЕЦИ СРЕЋАН ПОЛАЗАК У ШКОЛУЖЕЛИ ВАШ ВОЈНИ СИНДИКАТ ГВОЗДЕНИ ПУК

Данас је 1. септембар и традиционално сва наша деца крећу у школе па нека им је са срећом жива и здрава била!

Научимо их ми, јер је то наша дужност и обавеза а не система, не морају бити добри ђаци већ добри људи, витезови, јуначине, другарчине нек цене и пазе и штите женски пол а женски пол нек цени себе јер васпитање креће од куће и породице а породица је највеће благо! Нек штите слабије и нек буду праведни и скромни!

Научимо нашу децу да није најбитније у животу ко ће имати скупљи телефон боље патике фирмирану гардеробу, већ шта носе у својој души и глави, то их систем учи скроз супротно, васпитање мора доћи из куће а не од система!
Учимо их нашој богатој и славној историји нека буду националисти и патриоте нек воле своју земљу а не мрзе туђе, јер једино је у Србији националиста нешто погрдно а то је само љубав према свом народу без угрожавања и вређања других!

Не дозволимо да нам буде ико пречи од породице јер породица је стуб здравог друштва то нам нико још не може забранити!