ДОНАЦИЈА ТАБЛИ И ОБРУЧА ЗА КОШЕВЕ КАСАРНИ ” РАТКО ПАВЛОВИЋ ЋИЋКО” У ПРОКУПЉУ

You are currently viewing ДОНАЦИЈА ТАБЛИ И ОБРУЧА ЗА КОШЕВЕ КАСАРНИ ” РАТКО ПАВЛОВИЋ ЋИЋКО” У ПРОКУПЉУ

Синдикална група Прокупље је запосленима у касарни ” Ратко Павловић Ћићко” донирала табле за кошеве и обруче и тиме освежила већ дотрајале кошеве.

Сада запослени у овој касарни имају боље услове за спортске активности и одржавање кондиције.

СГ Прокупље је много донација до сада обезбедила својим члановима и осталим колегама из ове касарне, како у самој касарни, тако и на издвојеним објектима на којима бораве запослени из ове касарне. Више пута су донирани клима уређаји за колеге који вишечасовно радно време проводе на одређеним местима, опремане су просторије намештајем, теписима, завесама, тапациран је намештај, опремане поједине кухиње и још многе сличне ствари.

Запослени у овој касарни, од којих су нам преко 450 чланови, знају да увек имају подршку свог синдиката и да смо уз њих у свему што затреба.

Оваква је ситуација у свим нашим синдикалним групама зато учланите се, формирајте групе и будите безбрижни уз један једини а ваш, војни синдикат Гвоздени пук.