УСПЕШНО СПРОВЕДЕНЕ 3. СИНДИКАЛНЕ ИГРЕ ВОЈНОГ СИНДИКАТА ГВОЗДЕНИ ПУК

You are currently viewing УСПЕШНО СПРОВЕДЕНЕ 3. СИНДИКАЛНЕ ИГРЕ ВОЈНОГ СИНДИКАТА ГВОЗДЕНИ ПУК

Завршене су 3. синдикалне игре војног синдиката Гвоздени пук. Церемонијом свечаног затварања и враћања заставе председнику синдиката затворене су и ове радничке , синдикалне игре.

Ово је постало традиционална манифестација нашег синдиката на којој се развија и усавршава такмичарски, фер и спортски дух, пријатељство и другарство. Овде се упознају припадници војске из различитих градова и јединица, размењују драгоцено искуство и развијају међусобне контакте за цео живот.

На овим ревијалним играма, у свеукупном пласману су се нарочито истакли чланови из синдикалне групе Врање али су и сви остали показали изузетан спортски дух, знање и енергију у свим дисциплинама.

Након затварања игара одржано је заједничко музичко вече уз музику до зоре.

Ово је једини синдикат у војсци који спроводи овакву активност, свеобухватну уз спортска такмичења, уживања на базенима и у аква парковим и незаборавне музичке вечери сваког дана.

Полако градимо стандарде и традицију , који постају препознатљиви за наш синдикат поред синдикалне борбе за права запослених.

Синдикалне игре нећемо спроводити ван наше лепе земље Србије. Од наредне године ћемо мењати локације широм земље, како би се упознали са различитим крајевима и употпунили још занимљивијим активностима ову манифестацију.

Од следеће године ћемо такође увести и рекреативни одмор, који ће моћи наши чланови да проведу на Охридском језеру или неком мору под најповољнијим условима.

Ваш, војни синдикат Гвоздени пук

КО – СМЕ – ТАЈ – МОЖЕ