СТАЛНИ РАДНИ ОДНОС ЗА ПРОФЕСИОНАЛНЕ ВОЈНИКЕ У ВОЈСЦИ СРБИЈЕ

You are currently viewing СТАЛНИ РАДНИ ОДНОС ЗА ПРОФЕСИОНАЛНЕ ВОЈНИКЕ У ВОЈСЦИ СРБИЈЕ

Доказ да се ваш војни синдикат Гвоздени пук непрестано и неуморно бори за вас. Доказ да је ово синдикат који уме да постави ствари на своје место и да учини живот запослених у војсци бољим.

На вама је да процените да ли ћете се учланити у наш синдикат али као припадници Војске Србије, људи од речи, који држе до своје части, размислите да ли је коректно да гледате са стране док се неко бори за вас. Размислите да ли је коректно убеђивати себе да синдикат за вас није битан и ако реши другима, решиће и вама. Требало би да се поставите у улогу тих синдикалаца и размислите, ти људи се боре за опште добро за све нас, жртвују своје време од породица и приватних обавеза, ризикују своју егзистенцију не би ли нам свима било боље. Макар толику подршку заслужују да попуните приступницу . Ако гајите сумњу, дајте нам прилику да је отклонимо јер све што радимо радимо за добро свих припадника МО и ВС.

Још једну потврду смо добили од МО да је наш рад исправан и користан за запослене и да је све извеснији стални радни однос за професионалне војнике.

Ми настављамо да се боримо за све, са вама или без вас а ви још једном размислите да ли заслужујемо да нам дате прилику и учланите се у наш синдикат.

Ваш, војни синдикат Гвоздени пук

КО – СМЕ – ТАЈ – МОЖЕ