ПОДЕЛА НОВОГОДИШЊИХ ПАКЕТИЋА У ВОЈНОМ СИНДИКАТУ ГВОЗДЕНИ ПУК

You are currently viewing ПОДЕЛА НОВОГОДИШЊИХ ПАКЕТИЋА У ВОЈНОМ СИНДИКАТУ ГВОЗДЕНИ ПУК

Као и сваке године, ових дана је децу наших чланова обрадовао Деда Мраз. Подела новогодишњих пакетића је вршена широм земље уз различиту организацију. Сама подела је веома отежана због обимних ангажовања наших чланова на задацима.

Наш синдикат је пре четири године установио слатки део пакетића, који се састоји од најквалитетнијих слаткиша познатих произвођача и то не мењамо. Сваке године бирамо све квалитетније играчке за различите узрасте што је резултирало великим задовољством деце наших чланова. Овом приликом се извињавамо појединој деци што су пакетићи били већи од њих.🙂

За разлику од многих других предузећа , где синдикатима послодавац помаже у организацији и подели пакетића, ми то радимо сами и комплетну организацију и куповину пакетића спроводимо само од чланарине. У већини градова је подела била одлична уз одличну организацију и програм за децу. Следеће године ћемо се потрудити да у свим градовима у склопу поделе пакетића обезбедимо по једну забавну позоришну представу за децу. Ми, припадници војске, смо много одсутни од својих породица и веома мало времена успевамо да поклонимо својој деци зато ће се наш синдикат увек трудити да оваквом радошћу макар мало исправи тај недостатак деци.

Доказали смо до сада да што нам је бројнији синдикат и што је већи прилив чланарине, то више улажемо у своје чланове, децу и радни колектив.

Придружите нам се и уз многобројне радости и бенефите за себе и своју породицу помозите свом синдикату да што пре постигне репрезентативност и исправи неправду која се наставља према свим категоријама запослених у војсци.

Синдикат својих чланова, војни синдикат Гвоздени пук