СРБИЈА ПРЕ СВЕГА – КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ

You are currently viewing СРБИЈА ПРЕ СВЕГА – КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ

Поштовани колеге, тешки дани су пред нашим народом на КиМ, а самим тим и пред нама. Српски војник је увек кроз историју штитио слободу свога народа и своју земљу па тако и данас.
Позивамо вас, да као и увек своје задатке извршавате крајње одговорно и професионално. Безбедност наше земље и нашег народа су најбитнији. Данас смо потребнији својој земљи него икада.
Руководство вашег војног синдиката Гвоздени пук је на свим задацима са својим колегама. Војнички живот и заклетва отаџбини су оно што нас све веже. Синдикат смо формирали да би уредили своју животну и радну средину а не да би бежали од обавеза и одговорности.
Социјални дијалог са представницима послодавца и састанке са министарством настављамо након решавања настале кризе. За то време се можете придружити свом синдикату и помоћи бржем постизању репрезентативности. Колективни уговор, који једино наш синдикат може постићи у догледно време је једино решење многобројних проблема који нас муче. Колективни уговор можемо постићи само ако нам се придружите у што већем броју. Позовите своје колеге да нам се придруже и формирају групе тамо где их немамо, помозите свом синдикату да што пре постигне заједнички циљ, КОЛЕКТИВНИ УГОВОР.

Ваш, војни синдикат Гвоздени пук

Живела Србија! 🇷🇸
Живела Војска Србије! 🇷🇸

КО – СМЕ – ТАЈ – МОЖЕ