ВОЈНИ СИНДИКАТ ГВОЗДЕНИ ПУК – ТО СИ ТИ

Војни синдикат Гвоздени пук је синдикат који су запослени у Војсци Србије оформили пре скоро четири године из потребе да заштите своја права и изнесу пред послодавцем проблеме које су сви прикривали.

У нашем синдикату нема предрасуда, чинови у синдикату не постоје. На функцијама у синдикату имамо све категорије запослених, професионалне војнике, подофицире, официре и цивилна лица, мушкарце и жене. Функције у синдикату нису повластице, то су обавезе које синдикални представници преузимају на себе представљајући у друштву интересе својих колега. Међу члановима имамо од разводника до пуковника и цивилних лица.

Најчешће је страх од претпостављених оно што многе запослене држи даље од синдиката док један мањи број и не схвата вредност и могућности синдиката. У овом синдикату нас има близу две хиљаде. У синдикату су сви једнаки без обзира на чин, на пол, на веру, сви смо ми српски војници и једино битно су нам Војска Србије и наша Србија.

Од почетка смо се определили за пут који нас држи ван политике, пут на коме смо у доброј комуникацији са свима који су битни за запослене а све то у корист запослених. КО СМЕ – ТАЈ МОЖЕ је наша парола ( ко не зна за страх је већ наш члан).

Војници смо и не смемо се бојати било кога. Закон, прописи и правило службе су оно чега се мора придржавати свако у ВС, све остало су злоупотребе. Закони су једнаки и за војника и за генерала и то се мора поштовати. Доказали смо вам да смо спремни на све, у законским оквирима, како би заштитили ваше интересе.

Подржите нас, учланите се, формирајте групу. Заједно можемо за неко време доћи и до најбитнијег аспекта, Колективног уговора којим би исправили многе грешке и пропусте који тренутно постоје у прописима.

Заједно можемо све!

Ово је ваш синдикат!

Попуните приступницу!

КОНТАКТ: 066/330-851

КО – СМЕ – ТАЈ – МОЖЕ