ПРОМЕЊЕНО РУКОВОДСТВО СГ ВМА ВОЈНОГ СИНДИКАТА ГВОЗДЕНИ ПУК

You are currently viewing ПРОМЕЊЕНО РУКОВОДСТВО СГ ВМА ВОЈНОГ СИНДИКАТА ГВОЗДЕНИ ПУК

Данас је дошло до измена у руководству синдикалне групе Војномедицинске академије у оквиру нашег синдиката у Београду.

Дужност председнице синдикалне групе ВМА је преузела Јелена Божиновић, запослена у овој институцији.

Пре пар месеци је формирана наша синдикална група овде и надамо се да ћемо убрзо остварити и техничке услове, у складу са Техничким споразумом, канцеларију, огласне табле и остало.

Наш синдикат је у претходном периоду значајно унапредио материјални положај запослених у војном здравству . Својом добром комуникацијом са министарством допринели смо паралелним повећањима плате војном здравству у односу на цивилно као и једнократну помоћ. Као докази за ово постоје бројни дописи нашег синдиката са министрима и са председником Републике.

Надамо се да је ово довољан показатељ запосленима у војном здравству ко се колико бори за њих и ко уме и сме да се за нешто избори и да ће нам пружити све већу подршку својим чланством, као што су у ВБ Ниш .