ДОНАЦИЈА ТЕЛЕВИЗОРА, ИНДУКЦИОНЕ ПЛОЧЕ И ЕСЦАЈГА ЗА КУВАРЕ У КУРШУМЛИЈИ

You are currently viewing ДОНАЦИЈА ТЕЛЕВИЗОРА, ИНДУКЦИОНЕ ПЛОЧЕ И ЕСЦАЈГА ЗА КУВАРЕ У КУРШУМЛИЈИ

Данас је Синдикална група Куршумлија у оквиру нашег синдиката одрадила још једну у низу донација у својој радној средини.

Командиру чувараке службе у касарни “Топлички устанак” у Куршумлији је уручен телевизор и индукциона плоча за спремање топлих напитака за припаднике ангажоване на обезбеђењу ове касарне.

Синдикална група Куршумлија у оквиру војног синдиката Гвоздени пук броји око стотину чланова. Руководство ове групе је у претходном периоду донирало још један телевизор за једну од база и за све базе које опслужују есцајг, прибор за куваре који је потрошни материјал а који је прекопотребан. Надамо се да ће нам се и остали припадници придружити и помоћи да заједнички уређујемо наш статус и радну средину.

Синдикалне групе нашег синдиката су широм земље у претходном периоду пружале помоћ јединицама ВС у виду донација телевизорима, веш машинама, клима уређајима, разним помоћним уређајима, грађевинским материјалом, намештајем и осталим . Домаћински однос према синдикалним средствима нам даје могућност да на разне начине помогнемо своје јединице и уредимо нашу радну средину.

Учланите се у наш синдикат, формирајте групу и учествујте у једној прелепој причи.

Ваш, војни синдикат Гвоздени пук

КО – СМЕ – ТАЈ – МОЖЕ