ХУМАНОСТ НАС ЧИНИ ЉУДИМА ПОМОЗИТЕ ДРУГИМА КАД ГОД МОЖЕТЕ

You are currently viewing ХУМАНОСТ НАС ЧИНИ ЉУДИМА ПОМОЗИТЕ ДРУГИМА КАД ГОД МОЖЕТЕ

Јуче су наши синдикални представници уручили донацију петочланој породици Тодоровић – Радовановић у Нишу.
Реч је о породици са троје мале деце, дечаци 6 и 8 година и девојчица 7 година. Родитељи, Бобан и Катарина су игром судбине доспели у тешку здравствену а самим тим и материјалну ситуацију. Бобан је био дугогодишњи спортиста који је несебично део живота поклонио и војсци служећи на КиМ 98.године. Они тренутно живе од социјалне помоћи и дечијег додатка, што је недовољно за основне ствари, које треба приуштити деци. Бобан је болестан од срчане мане и дијабетеса али је радно способан и радио би као ноћни чувар или нешто слично јер дању мора да брине о деци и супрузи која је скоро непокретна.
Наш синдикат је са колегама прикупио нешто гардеробе , хране и играчака за децу и нешто новца и то им је јуче уручено.
Ми ћемо наставити да им помажемо колико можемо јер то су наши будући војници и треба да знају да смо уз њих у овим тешким тренуцима. Желимо да одрастају уз своје родитеље, да се воле и чувају и да воле своју земљу и војску.
Позивамо све колеге и остале људе добре воље, који су у могућности да им помогну. Потрена им је храна, одећа, огрев за зиму и наравно новац за рачуне. Позивамо и све предузетнике из Ниша да пробају да запосле Бобана на неком месту где би радио само ноћу а ми ћемо се обратити у њихово име и Граду Нишу за помоћ.
Нисмо избацивали слике због деце јер желимо да им помогнемо у животу а не да им га отежамо.

Будите хумани, помозите увек кад сте у могућности, ако ништа друго осећаћете се срећно због тога што сте на нечије лице вратили осмех.

Сви заинтересовани се могу јавити Бобану на телефон 0621513380
и договорити се око слања помоћи.

Ваш, војни синдикат Гвоздени пук

КО – СМЕ – ТАЈ – МОЖЕ