ЗАВРШЕНЕ ДРУГЕ РАДНИЧКЕ ИГРЕ ВОЈНОГ СИНДИКАТА ГВОЗДЕНИ ПУК У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

You are currently viewing ЗАВРШЕНЕ ДРУГЕ РАДНИЧКЕ ИГРЕ ВОЈНОГ СИНДИКАТА ГВОЗДЕНИ ПУК У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

Синоћ је одржана завршна церемонија и затварање других синдикалних игара војног синдиката Гвоздени пук у Врњачкој Бањи. Церемонији су поред чланова синдиката присуствовали многи пријатељи и сарадници синдиката.

Додељене су плакете делегацији Независног синдиката полиције, делегацији Македонског полицијског синдиката на челу са председником Марјаном Кицевим, делегацији Интернационалне полицијске организације ИПО, секретару Савеза самосталних синдиката Србије Зорану Михајловићу и носиоцу правног тима нашег синдиката адвокатици Ивани Стајковић.

Након тога су додељени пехари и медаље тимовима и појединцима, који су се такмичили претходних дана. Затим је заставу синдиката председнику синдиката предала колегиница из победничке екипе у свеукупном пласману и носиоцу прелазног пехара ове године, екипе Комрен. Након химне , реч је преузео председник синдиката Љубиша Милошевић, који се захвалио члановима што су ове године у дупло већем броју подржали синдикалне игре и што су помогли да се спроведу фер, пријатељски и без иједног инцидента. Похвалио је чланове јер су на прави начин претходних дана презентовали углед Војске Србије и оставили изузетан утисак, како на домаћине, организаторе тако и на туристе којих има на хиљаде ових дана у Бањи. Председник је истакао да синдикалне игре постају полако традиција синдиката и да нас сваке године има све више, како на играма, тако и у синдикату. Изразио је наду да у што краћем року постигнемо репрезентативност и најбитнији циљ синдиката, колективни уговор. Ово је могуће уколико запослени у војсци развију свест да је наш синдикат њихово средство за остваривање овог циља и уколико нам пруже масовну подршку у наредном периоду.

Након церемоније, организована је свечана вечера уз неограничену конзумацију пића за све присутне и уз музику.