You are currently viewing ДАНАС СУ ЗАВРШЕНЕ ДРУГЕ РАДНИЧКЕ СИНДИКАЛНЕ ИГРЕ ВОЈНОГ СИНДИКАТА ГВОЗДЕНИ ПУК У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

ПОХВАЛА ЗА СВЕ УЧЕСНИКЕ!!!

Друге синдикалне радне игре војног синдиката Гвоздени пук у Врњачкој Бањи су протекле у најбољем реду. Иако је било више од две стотине учесника, није дошло ни једног тренутка до неког инцидента.
Спортска такмичења су одиграна у фер и пријатељској атмосфери и поред све страсти међу учесницима. Музичке вечери су зближиле људе из различитих јединица, градова и развиле нова пријатељства која ће трајати вечно.
Синдикалне игре у војсци су моменат који може приуштити само оваква организација. То је моменат кад се развијају пријатељства, размењују искуства, испусни вентил за све притиске који су се прикупили у запосленима због преобилних и тешких обавеза на послу. Након овакве активности, припадници су пуни енергије и позитивног расположења за суочавање са свим обавезама које их очекују у наредном периоду на послу.
Овом приликом похваљујемо све команданте јединица који су имали разумевања за нашу активност и показали да поштују не само наш синдикат већ пре свега своје припаднике. Нарочито желимо да се захвалимо командантима 2.и 3.бригаде КоВ, Команде за обуку, Централно логистичке базе, РВ и ПВО и многим другим командантима и командирима који су нам пустили све пријављене чланове на синдикалним играма. Овом приликом се захваљујемо и команданту КоВ , који нам је на свечано отварање послао свог представника и тиме указао поштовање својим припадницима, који су наши чланови.
Остале команданте и командире, који нису из разноразних разлога пустили своје припаднике а најчешће јер нису имали разумевања како за нашу активност, тако и за своје припаднике позивамо да се угледају на горе поменуте команданте и да поштовање својих припадника стичу заслугама према њима а не страхом јер је страхопоштовање привременог карактера и међу војницима недопустиво. Наш правни тим ће наредних дана предузети све мере против појединаца који су неоправдано омели нашу синдикалну активност .
Чланове позивамо да нам се у што већем броју придруже на синдикалним играма следеће године које ће највероватније бити организоване негде на мору. Остале припаднике војске позивамо да се учлане у наш синдикат и уживају све привилегије, које смо им омогућили.