САСТАНАК СИНДИКАТА У КАСАРНИ ” РИФАТ БУРЏОВИЋ – ТРШО” У НОВОМ ПАЗАРУ И ДОНАЦИЈА КЛИМА УРЕЂАЈА

You are currently viewing САСТАНАК СИНДИКАТА У КАСАРНИ ” РИФАТ БУРЏОВИЋ – ТРШО” У НОВОМ ПАЗАРУ И ДОНАЦИЈА КЛИМА УРЕЂАЈА

Данас је одржан састанак са припадницима у Новом Пазару. На састанку су информисани припадници о раду синдиката у претходном периоду и о плановима за наредни период. Запослени су нам изнели проблеме са којима се сусрећу у својој радној средини а које ће синдикат изнети пред послодавца и затражити њихово решавање.

У овој касарни наш синдикат има већ близу стотинак чланова и на њихову иницијативу смо им одрадили донацију клима уређаја за дежурану у касарни.

Председник синдикалне групе, Драгутин Попадић је за кратко време са својим колегама формирао јаку синдикалну групу која је способна да сама помогне и у наредном периоду у уређењу радне средине у овој касарни.

Надамо се да ће колеге овако и у осталим групама погурати формирање група и учлањење што већег броја колега како би убрзо достигли репрезентативност и потписивање колективног уговора.

Након састанка групе, у граду смо се састали са представницима синдикалне групе Нови Пазар у оквиру Независног синдиката полиције. Упознали су се са нашим представницима и договорили надаље заједничку сарадњу и заједничке пројекте.

Ово је синдикат својих чланова који константно ради на побољшању положаја запослених у МО и ВС. Подржите нас својим учлањењем и дајте допринос бољој будућности своје породице и себе.

Ваш, војни синдикат Гвоздени пук

КО – СМЕ – ТАЈ – МОЖЕ