Делегација Независног синдиката полиције у посети централи војног синдиката „Гвоздени пук“ у Прокупљу

You are currently viewing Делегација  Независног синдиката полиције  у посети централи војног синдиката „Гвоздени пук“ у Прокупљу

Данас је централу нашег синдиката у Прокупљу посетила делегација Независног синдиката полиције коју су чинили председник КЦ Крушевац и члан ИО Горан Марковић, председник КЦ Прокупље Дејан Радовић, Члан ИО и председник СГ Куршумлија Југослав Роглић и председник СГ СПИ КШ Владица Здравковић. Делегацију су у Прокупљу дочекали председник синдиката Љубиша Милошевић , члан УО и заменик Иван Ђелић и председник СГ Крушевац Зоран Стојадиновић. Након свечаног пријема одржан је састанак на коме су дефинисани заједнички циљеви, а то је жеља за међусобним дружењем и предстојећим заједничким организацијама спортско-рекреативних манифестација за наше чланство. Такође је истакнута жеља и за заједничким организацијама манифестација и меморијала у знак сећања на страдале колеге-борце “ветеране“ полиције и војске, који су учествовали у оружаним сукобима на заштити територијалног интегритета и суверенитета Р.Србије.

Припадници војске и полиције, као делови снага безбедности Републике Србије , се често сусрећу на заједничким задацима. Циљеви наша два синдиката су да у локалним срединама повежемо војнике и полицајце , да се развију пријатељства, каква постоје и међу руководствима наших синдиката. Униформа и заједнички задатак , безбедна Србија и њен народ, су оно што нас повезује а наши синдикати ће то подићи на много виши ниво.