ЧЕТВРТА ПО РЕДУ ГОДИШЊА СКУПШТИНА СИНДИКАТА

You are currently viewing ЧЕТВРТА ПО РЕДУ ГОДИШЊА СКУПШТИНА СИНДИКАТА

Јуче је одржана четврта по реду, годишња скупштина војног СИНДИКАТА ГВОЗДЕНИ ПУК. Гости су нам, поред многих сарадника били испред Министарства одбране државни секретар МО и ВС Александар Живковић, испред Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања државни секретар Зоран Антић, испред команде КоВ пуковник Драган Љубић, пријатељи из Независног Синдиката Полиције, пријатељи из Македонског полицијског синдиката, представници Града Прокупља и представници Савеза самосталних синдиката Србије.

На скупштини је извршена анализа досадашњег рада синдиката, резултати које смо постигли као организација и проблеми са којима смо се сусретали. Синдикални представници су изнели појединости и проблеме у својим групама и проблеме са којима се тамо сусрећу запослени. Установили смо начин решавања проблема и наставак деловања синдиката у наредном периоду. У последњих годину дана, бројно стање синдиката се значајно увећало, што показује да својим добрим радом имамо све веће поштовање и подршку запослених у МО и ВС. Запослени полако препознају вредност нашег синдиката и виде учинак у току ове четири године. Ово је једини војни синдикат у земљи који константно, својим деловањем, побољшава животни, радни и материјални стандард запослених у МО и ВС и зближава представнике послодавца са запосленима. До сада нисмо скренули са пута и нећемо. Иако смо млад синдикат, својим радом и здравим приступом проблемима имамо шансе да у наредном периоду дођемо до репрезентативности и изборимо се за колективни уговор за припаднике МО и ВС. Како би што пре постигли зацртане циљеве, на Скупштини смо донели одлуку да приступимо Савезу самосталних синдиката Србије. Сматрамо да ће нам савез, који броји око 350000 чланова бити веома јака подршка у даљем раду.

Ваш, војни СИНДИКАТ ГВОЗДЕНИ ПУК!