СИНДИКАТ СВОЈИХ ЧЛАНОВА, ВОЈНИ СИНДИКАТ ГВОЗДЕНИ ПУК

1. У ВАШОЈ РАДНОЈ СРЕДИНИ СЕ НЕ ПОШТУЈУ ВАША РАДНА ПРАВА, ЗАКОНИ И ПРОПИСИ, НЕ ПРИЗНАЈУ ВАМ ЗАРАЂЕНЕ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ, ИМАТЕ ПРОБЛЕМА СА ПРЕТПОСТАВЉЕНИМ И ПОРЕД СВОГ ОДГОВОРНОГ РАДА , ЖЕЛИТЕ ДА СЕ ПРЕД МО ИЗНЕСУ ВАШИ ПРЕДЛОЗИ, ДА СЕ И ВАША РЕЧ ЧУЈЕ – ово је прави синдикат за вас. Ово је синдикат који ће увек стати у заштиту својих чланова. Ово је синдикат који има начина да здравом комуникацијом и сарадњом на свим нивоима у земљи решава ваше проблеме. Ово је синдикат који ће сваки ваш предлог, који има смисла, изнети пред послодавца. Учланите се и осетите безбрижност у оквиру ове породице.

2. ЖЕЛИТЕ ПОДИЋИ СТАНДАРД СВОЈЕ ПОРОДИЦЕ, КУПОВАТИ АУТО ДЕЛОВЕ, НАМЕШТАЈ, БЕЛУ ТЕХНИКУ, ОДЕЋУ И ОБУЋУ…И ТО СА ПОПУСТИМА И ДО 30% И ПЛАЋАЊЕМ НА ВИШЕ РАТА, ЖЕЛИТЕ КУПОВАТИ ГОРИВО НА ПУМПАМА СА ПОПУСТИМА И ДО 10 ДИН ПО ЛИТРУ, ЖЕЛИТЕ КУПОВАТИ МОБИЛНЕ ТЕЛЕФОНЕ ПОД НАЈПОВОЉНИЈИМ УСЛОВИМА, МОБИЛНЕ ПАКЕТЕ СА НЕОГРАНИЧЕНИМ РАЗГОВОРИМА И ПОРУКАМА И МНОГО ИНТЕРНЕТА ВЕЋ ЗА 360 ДИН МЕСЕЧНО И ТО СВЕ У НЕОГРАНИЧЕНИМ КОЛИЧИНАМА ЗА СЕБЕ И ЧЛАНОВЕ ПОРОДИЦЕ – ово је синдикат за вас јер све ово и још много више добијате чланством. Учланите се и осетићете шта значе повластице синдиката.

3. УВЕК СТЕ ХТЕЛИ ДА ОСИГУРАТЕ СЕБЕ ОД НЕСРЕЋА, ПОВРЕДА И НЕ ДАЈ БОЖЕ НЕЧЕГ ГОРЕГ АЛИ ВАМ ЈЕ ТО БИЛО СКУПО ДА ПЛАЋАТЕ – ово је синдикат за вас. Самим учлањењем сваки члан нашег синдиката је осигуран са две полисе у Дунав осигурању, 24 часа дневно у земљи и иностранству.

4. СВАКИ ЗАПОСЛЕНИ У НАШОЈ ЗЕМЉИ ЗА НОВУ ГОДИНУ ДОБИЈЕ ПАКЕТИЋ ЗА ДЕЦУ ОД СВОЈЕ ФИРМЕ А ВИ МОРАТЕ САМИ ДА ГА СПРЕМАТЕ ДЕЦИ – у нашем синдикату вам је и та брига решена. Сваки члан нашег синдиката добија новогодишњи пакетић за дете старости до 12 година. Поред пакетића добијате и новогодишње поклоне, календаре, хемијске оловке, упаљаче, привеске… Учланите се и знаћете зашто сте у синдикату.

5. СИНДИКАТ КОЈИ МИСЛИ НА СВЕ СВОЈЕ ЧЛАНОВЕ – чланови нашег синдиката имају право на солидарну помоћ за рођење и смрт члана уже породице, новчану честитку за полазак детета у 1.разред основне школе, жене на поклон за 8.март, пензионери при одласку у пензију на ручни сат са посветом синдиката.

6. СВАКИ ВАШ ПРАВНИ ПРОБЛЕМ ЈЕ И ПРОБЛЕМ СИНДИКАТА – правни тим војног синдиката Гвоздени пук је у сваком тренутку ту за своје чланове да их бесплатно посаветује и заступа пред надлежним органима и судом.

7. СИНДИКАЛНЕ ИГРЕ И РЕКРЕАТИВНИ ОДМОРИ – целог живота слушате како се запослени у другим фирмама друже и развијају контакте на синдикалним играма и рекреативним одморима преко синдиката. Чланови нашег синдиката имају и то задовољство јер наш синдикат већ другу годину за редом организује четвородневне синдикалне игре у Врњачкој Бањи. Плаћено одсуство вам обезбеђује синдикат јер има потписан технички споразум са МО.

8. ХУМАНИ СТЕ, ВОЛИТЕ ДА ПОМАЖЕТЕ ДРУГИМА – ово такође можете испољити у нашем синдикату. У сарадњи са многим организацијама али и самостално наш синдикат стално спроводи хуманитарне акције широм Србије.

9. ИНФОРМИСАНОСТ У НАШЕМ СИНДИКАТУ ЈЕ НА НАЈВИШЕМ НИВОУ – за информисање користимо вибер групе, фејсбук, инстаграм, сајт и андроид апликацију а ту су и огласне табле у објектима где имамо формиране групе.

Руководиоци овог синдиката на свим нивоима су часни људи, поштовани у друштву и својим колективима који одговорно обављају своје дужности а исто тако одговорно воде своје групе и синдикат.

Попуните приступницу, дајте подршку једној здравој причи која временом може донети само корист свим запосленима у МО и ВС. Желите да учествујете у руководству синдиката, да формирате групу – јавите се слободно, помоћи ћемо вам у томе. Комуникација у овом синдикату је пријатељска, другарство и сарадња су на највишем нивоу јер само таква организација може бити довољно јака да стане у заштиту својих чланова.

Контакт:066330851

sindikatgvozdenipuk@gmail.com