КРИСТАЛ ПРИЈАТЕЉСТВА ОД НАШИХ ПРИЈАТЕЉА ИЗ РУСИЈЕ, СИНДИКАТА ОФИЦИРА ВАЗДУШНО-ДЕСАНТНИХ ЈЕДИНИЦА РУСИЈЕ И ВЕТЕРАНА РАТНИХ ДЕЈСТАВА

You are currently viewing КРИСТАЛ ПРИЈАТЕЉСТВА ОД НАШИХ ПРИЈАТЕЉА ИЗ РУСИЈЕ, СИНДИКАТА ОФИЦИРА ВАЗДУШНО-ДЕСАНТНИХ ЈЕДИНИЦА РУСИЈЕ И ВЕТЕРАНА РАТНИХ ДЕЈСТАВА

Претходних дана је председник нашег синдиката добио захвалницу, а данас смо добили и Кристал пријатељства од Синдиката официра ваздушно-десантних јединица Русије и ветерана ратних дејставаса логоима наших организација. Пре пар месеци су наша два удружења потписала повељу о сарадњи и започела један леп пројекат међусобне промоције, дружења и повезивања наша два братска народа.

Захвални смо пријатељима из Русије на указаном поштовању и части и потрудићемо се да им у сваком тренутку узвратимо поштовање. Живела Србија! Живела Русија!

СЕГОДНЯ МЫ ПОЛУЧИЛИ КРИСТАЛЛ ДРУЖБЫ ОТ НАШИ ДРУЗЕЙ ИЗ РОССИИ, СОЮЗ ОФИЦЕРОВ ВДВ И ВЕТЕРАОВ БОЕВЫХ ДЕЙСТВИЙ

Накануне президент нашего союза получил благодарственное письмо, а сегодня мы получили Кристалл дружбы с логотипами наших организаций от Союза офицеров ВДВ России и ветеранов войны.Пару месяцев назад наши две ассоциации подписали хартию о сотрудничестве и начали прекрасный проект взаимного продвижения, дружбы и соединения наших двух братских народов. Мы благодарны нашим друзьям из России за оказанное уважение и честь и сделаем все возможное, чтобы вернуть их уважение в любое время.

Да здравствует Сербия! Да здравствует Россия!

“КО – СМЕ – ТАЈ – МОЖЕ”