ЗАСТАВА ВОЈНОГ СИНДИКАТА ГВОЗДЕНИ ПУК И НА АФРИЧКОМ КОНТИНЕНТУ

You are currently viewing ЗАСТАВА ВОЈНОГ СИНДИКАТА ГВОЗДЕНИ ПУК И НА АФРИЧКОМ КОНТИНЕНТУ
Мисија Уједињених Нација “MINUSCA” у Централноафричкој Републици. Српска војна болница нивоа 2+.
КО – СМЕ – ТАЈ – МОЖЕ