ПОКУШАЈ ПРЕВАРЕ И ЗЛЕ НАМЕРЕ СУПАРНИКА

You are currently viewing ПОКУШАЈ ПРЕВАРЕ И ЗЛЕ НАМЕРЕ СУПАРНИКА

Поштовани колеге и колегинице, ми смо пре скоро две године синдикат регистровали у оквиру МО и ВС под називом СИНДИКАТ ГВОЗДЕНИ ПУК, реч Војни смо користили као епитет и то смо јануара месеца и додали у статуту, да нам није званично у називу већ да користимо као епитет с обзиром да делујемо и запослени смо у ВС а што је у потпуности са законом и правилницима о регистрацији синдиката.
Марта месеца је у регистру синдиката, у Министарству за рад, ЗЛОНАМЕРНО уписан назив Војни синдикат”Гвоздени пук”, од стране неколико лица која су у Управном Одбору Војног синдиката Србије. Тај синдикат је регистровао члан УО ВСС из Лесковца, на своје име уз подршку својих колега из руководства тог синдиката.
Међу људима постоје друштвене норме и понашања у складу са којима се понашамо. Уписивање имена супарничког синдиката уз додату реч јасно показује намере тих људи и то се у цивилизованом свету једноставно не ради. Нека њихово чланство донесе закључак о њиховим поступцима јер су нама небитни и нећемо им дати то задовољство да се бавимо њима.
Једини прави Војни СИНДИКАТ ГВОЗДЕНИ ПУК је синдикат регистрован 2018.године у Прокупљу чији је Председник Љубиша Милошевић, све остало су плагијати и о томе смо имали обавезу да обавестимо чланство и запослене у МО и ВС како не би били обманути од стране те групице људи.
Јасно нам је да су увелико нарушене друштвене норме у данашње време у свету али нам није јасно да припадници војске могу то себи дозволити и тако брукати и себе и институцију у којој раде а која ужива велики углед у нашем народу.
Нека им ово понашање служи на част а њихово чланство нека види где их и како води та групица људи. Стидимо се у њихово име и настављамо даље са радом као и до сада борећи се свом снагом за права запослених у МО и ВС.