СОЛИДАРНОСТ, ХУМАНОСТ И ПАТРИОТИЗАМ НА ДЕЛУ

You are currently viewing СОЛИДАРНОСТ, ХУМАНОСТ И ПАТРИОТИЗАМ НА ДЕЛУ

Власнице Трговинске радње”Sky Mery” , Маја и Марина, су данас у сарадњи са Војним синдикатом “Гвоздени пук” донирале 350 заштитних маски за вишекратну употребу припадницима Војске Србије. Око 250 маски је послато припадницима Војске Србије у Копненој Зони Безбедности док је 100 комада предато јединицама у Прокупљу.
Ово је племенит гест, вредан сваког поштовања. Ове жене су показале своју хуманост, колико воле своју земљу и своју војску. Оне су поред војске одређену количину маски донирале и МУП-у, здравственим установама и Дому старих у Прокупљу.
Ово није промоција нашег синдиката нити Трговинске радње”Sky Mery”, ово је промоција људске солидарности, хуманости и патритизма.
Овом приликом позивамо све појединце, предузетнике, организације и све остале, који су у могућности да својим донацијама помогну своју земљу и институције које се активно боре са овом пошасти, званом COVID-19 , да се активно укључе.
У овом тренутку нам је потребна што већа количина заштитних маски и заштитних рукавица. Није битно ко колико може да донира, битно је помоћи својој Војсци, Полицији и Здравственим радницима да се заштите од изложености и издрже ову борбу до краја.
Сви који су у могућности, донације могу слати на адресу нашег синдиката( Војни синдикат “Гвоздени пук” , Таковска 3, Прокупље).
Ово је синдикат који егзистира на целој територији Републике Србије и у сарадњи са надлежним командама по Гарнизонима, потрудићемо се да заштитну опрему доставимо свуда где је неопходна.

КО – СМЕ – ТАЈ – МОЖЕ

ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРБИЈА!
ЖИВЕЛА ВОЈСКА СРБИЈЕ! 🇷🇸