ПОХВАЛНА САРАДЊА КОМАНДЕ КОПНЕНЕ ВОЈСКЕ СА СИНДИКАТОМ

You are currently viewing ПОХВАЛНА САРАДЊА КОМАНДЕ КОПНЕНЕ ВОЈСКЕ СА СИНДИКАТОМ

Данас нам је представник команде КоВ у име команданта КоВ одговорио на захтев за заштиту права професионалних војника који смо му упутили 06.09.
Он је рекао да је већ у претходном периоду наложио јединицама под његовом командом да се професионалним војницима , који као и до сада испуњавају прописане услове за продужење уговора а уз то су вредни и предани своме послу и виде своју будућност у Војсци Србије, продужавају уговори на три године. Рекао је да ће се максимално потрудити да помогну својим запосленима на побољшању животног и радног стандарда како сами тако и уз сугестије нашег синдиката.
Желимо да похвалимо овакав став и сарадњу са синдикатом.
Показали смо да смо синдикат који часно представља припаднике војске и који уважавањем свих за нас релевантних чинилаца у земљи наилази свуда на отворена врата и могућност да помогне својим члановима.
Након одговора команде за обуку и команде КоВ сматрамо да су у већини јединица у војсци професионални војници заштићени по питању продужења уговора. Ми ћемо пропратити и убудуће ситуацију и одмах реаговати уколико дође до злоупотреба на штету запослених.

Синдикат својих чланова- Синдикат Гвоздени Пук