Састанак и промоција синдиката у Краљеву

You are currently viewing Састанак и промоција синдиката у Краљеву

Данас је наш синдикат одржао састанак са члановима у касарни “Рибница” и промоцију синдиката у касарни “Јован Курсула” у Краљеву. Након завршетка промоције један број запослених се придружио нашем синдикату и подржао синдикалну борбу коју водимо у име свих запослених у МО и ВС.
Након састанака и изнетих проблема , руководство синдиката је одржало састанак са представницима 2.бригаде КоВ, на ком је договорило решавање већине постојећих проблема који муче запослене у овим објектима. Остали проблеми, чије решавање зависи од виших инстанци у МО и ВС, синдикат ће изнети кроз захтеве и предстојеће састанке са представницима послодавца.
Синдикат Гвоздени Пук је синдикат својих чланова и у сваком тренутку ће пружити заштиту својим члановима по свим питањима везаним за животни,радни и материјални положај. Једино шта синдикат тражи од својих чланова је поштовање Р.Србије, поштовање Војске Србије, униформе коју носимо и радних обавеза које се намећу пред нама а ми као синдикат ћемо се у сваком тренутку заложити да такво залагање буде адекватно награђено и надокнађено од стране послодавца.
Синдикат својих чланова – Синдикат Гвоздени Пук

Ко- сме – тај – може